İçeriğe geç

és abszolút vad a kis testvére miatt!

és abszolút vad a kis testvére miatt!

Bevittük a Lonnnnnnng vonatútra, és biztonságosan elindítottuk a szállodába. Szív egészséges csapok és egy vérnyomásfigyelő !! És snackek !!!

Míg egy régimódi sütőtök !! (Kicsi szeletek voltak)

1/3 ennek a keserű helyi sörnek 🙂 (megosztva Jennával)

Bloggerek! Olyan jó, hogy személyesen találkozzunk velük. Régóta olvastam néhány blogot! És kb. 15 percet sétáltam a nagyvárosban, hogy körülbelül 15 -ös blogolvasóinkkal találkozzam !! Komolyan. A megjegyzésekben szavak vagy, de személyesen, srácok, olyan jó vagy !! Nem tudom elhinni, hogy mindannyian megállnak, hogy megnézzem, mi vagyok minden nap 🙂

Néhányan ajándékokat hozott nekem !! Tök bár, kókuszdióvaj (!), Tök kéreg, leveskeverékek, hűvös tea. Köszönöm srácok !!

A bárban 2,5 oz pohár piros volt (tudtam, hogy bármi más a veszélyzónába helyezem, hogy rossz érzésem van az AM -ben, bár Madisonnak volt a legfinomabb üvegem. „Ve volt a korban – a 2006 -os D&S Blend. Mmmm !!! 2 övéim volt 🙂 Hadd válasszam ki a borait neki, és most már több kóstolásra megy, és több borot próbál ki, igaz Madison!? )

Holnap egy teljes nap az All-Things-Quaker !! Nem tudom megmondani, mennyire izgatott vagyok, hogy bemászok ebbe a király méretű ágyba és aludni. Csak azt szeretném, ha a férjem itt lenne, Olvassa el a teljes cikket hogy melegen tartson!

Naponta egyértelmű emlékem van: Az ötödik osztályos osztálytermemben ülök (ami különösen jelentős volt, mert ez volt az utolsó osztályom utolsó napján), és az órát nézem A kezek mozognak 2: 59 -ről 3: 00 -re, amikor a csengő az év utolsó napján cseng. A szabadság érzése csak a diétás gyakorlatom utolsó napjára tetejére lehet. 3 Hétfőn Birch és én a nap közepén órákban futottunk az iskolájába, hogy felvidítsuk őt a Field Day-ben. Elkezdte az óvodát, hogy tudta, hogyan lehet felismerni az egyszerű látószavakat, és alapvető matematikát készíteni, és most bármit el tud olvasni, és 10 -re számíthat 500 -ra! Volt egy csodálatos tanára. A manapság alkalmazott technikák inkább „tanítsák meg az embert a halászatra” stílus, és ha egyszer megkapta a hangos szavak felfüggesztését, szinte egy éjszakán át el tudott olvasni. Másnap azt mondta nekem: „Elolvasta a légzsák figyelmeztető jelét a feje fölött?” Mindenhová olvas, bárhová is megy, és csendben ülhet, és egyedül olvashat az egész oldalt. (Bár ki vagyok viccelve, ez az extravertált gyermek ritkán ül csendben egyedül!)

gumi csirke futás! és a kosárlabda (mind az új érdekek), a gördeszka, az úszás, a tánc és a kerékpározás. Rengeteg barátja van (a fiú egyáltalán nem félénk!), És vezető. Imádja a festést, a képzeletbeli játékot és a képregényeket is, mint a Dogman. Különböző szülői technikák és stílusok. De ő szintén nem túl hűvös ahhoz, hogy a kezem sétáljon a buszmegállóból, vagy az ágyban csapjon be. És abszolút vad a kis testvére miatt! Minden nap ez a két testvér közelebb kerül. Annyira aranyos volt! Ebédidő-edzés PB & J

edzés utáni csirke + kelkáposzta ebéd saláta

kék sajttal, pekándióval és édesburgonya krumplival

garnélarákos vacsora saláta házi készítéssel Kék sajtkötés

Rengetegből! A mandulával és a pita chipsekkel együtt! A kötszer csak hihetetlen. Soha nem akarom, hogy újra palackozott kék sajt legyen! Fiú volt egy jó vacsora! Mazen másodperces tésztát kért 🙂

baba LED elválasztás-ish

Nem hiszem, hogy van egy módja a csecsemő táplálásának, és azt hiszem Ételek, és egyszerűen „étkezési időnek” hívják. Nagyon sok pürét csinálunk, mert rendkívül óvatos vagyok a fulladástól, de azt is gondolom, hogy nagyszerű keverni az ételeket, hogy a csecsemők magukat enni tudják. Szeretem a Boon Pop -ot, mert ez elősegíti az ön táplálkozását a fulladási kockázat nélkül. Mindent elhelyeztem a friss szamócától az édesburgonyáig. De elkezdek néhány lágy ujj ételt is bemutatni. Készítettem egy nagy csomó édesburgonya krumplit ezen a héten, és Birch szerette őket. > Van egy nagyszerű hétvége !!

További hozzászólások Kath -tól:

Boldog kora reggel !!

4: 45 -kor felmentünk, hogy távozzunk a repülőtérre – Minden izgatott és aprító egyelőre!

Volt egy banánom, amikor felébredek

és néhány korty Matt kávét

de az igazi móka az ebédlőmben van!

Tegnap keményen főtt tojást készítettem a tökéletes utazási fehérje számára. Plusz sajt + kekszek, gyümölcs, nyomvonal és reggeli szendvics a Great Harvest -től.

Ez a reggeli II. Rész – mandulavaj, méz, granola a Cville Crunch !! Ahogy tudok !! Találkozunk San Diegóban!

[Az új számítógépes szikláim !! OLYAN GYORSAN! Olyan hűvös!]

További hozzászólások Kath -tól:

Mesés hétvége volt a Mazen ünneplése! Meglepő módon 3: 30 -kor felébredt a születésnapján, tehát valójában figyeltem az óra sztrájkját 3:38 – a születésének pontos pillanatát. Nagyon remélem, hogy ez az utolsó alkalom, amikor a születésnapján ébren vagyok:)

A szüleim a hétvégére jöttek, és pénteken pénteken pénteken és saláta után szórakoztunk öt után, majd eltöltöttük Szombat felkészülve a partira. Mazen meghívta játszótársait (és szüleit) hamburgereket és cupcakes -t. Nem kaptam fényképeket a barátairól a magánélet kedvéért, de szórakoztató volt látni, hogy az udvarunk szó szerint mászik a gyerekekkel! A labirintus felgyulladt, amikor apja vitte a Sweethaus süteményét a lépcsőn, majd nem egy, hanem két mini cupcake -t élvezte. Meglepte mindannyiunkat azáltal, hogy először megette a tortát, és végül elhagyta a fagyást! Alig emlékszem minden hónapban az elmúlt évre, de nagyon izgatott vagyok az elkövetkező évre is! Azért, mert ezek a képek a régi konyhával vannak ellátva! Kíváncsi vagyok, hogy hallja, hogy ti ezt csinálják! Minden alkalommal, amikor meglátogatom valaki más házát, lenyűgözi a szokásaikat. Caitlin megosztotta hatékony technikáját az ezüst edények válogatásához (tipp: nem rendezi!)

Mint a kézmosó edények, nem hajlandó egy edény -csatornát a pulton teljes munkaidőben ülni, ezért használjuk abszorbens párnák ideiglenes csatornaként. Hagytam, hogy az edények egy kicsit megszáradjanak, majd eldobtam őket, és a padot a szekrényre egy állványba dobom. Bűnös, mivel túlságosan gyakran a nedves oldalra dobta a dolgokat! Igen, a 25 dollárt nagyon sok volt egy edényszőnyegre költeni, de ez a gyönyörű minta az egész folyamatot sokkal boldogabbá tette. Ráadásul ez nagyobb, mint az ágyunk, a fürdőnk és a túl, így több ételt tudok illeszteni ahelyett, hogy kitörnék a tartalékunkat.

Most a mosogatógéphez.

Úgy találtam, hogy a kedvenc technikám az, hogy mindent kiürítek a pultra, mielőtt elkezdenék valamit. Ez az összes hajlítás egy seprőben történik, majd hagyhatom, hogy a vér visszatérjen a fejembe, miközben mindent elhelyezek. Ez azt is jelenti, hogy a mosogatógép minimális ideig nyitott, csábító, kíváncsi kis kezét. legyen a legnagyobb fájdalom a rendezéshez. Tudod, hogy mindig úgy gondolja, hogy összegyűjtötte az összes villát, de akkor talál egy rejtőzködést a fennmaradó halom alatt? 1) Dobd el mindent

2) A rendezés típusonként:

3) Ezután megragadja az egyes csoportokat, és tedd el

neat-o.

Szeretek ilyen kis folyamatokról beszélni. Kérjük, ossza meg az étel kedvtelésből tartott állatait és titkait !!

További hozzászólások Kath -tól:

A házunkban a vacsora gyakran utógondolat. Általában van egy ötletem arról, hogy mit fogok készíteni, de soha nem tudom, hogyan fog összejönni, és az utolsó pillanatban gyakran cserélek éjszakákat. Azt akartam írni, hogy írjunk egy bejegyzést a nem ülésem tervezéséről, és hamarosan megteszem. Gondoskodom arról, hogy építőelemek vannak a konyhámban, de nem tervezem, mi jár (általában), akár 16-5 óráig. Időnként ez rossz, mert nincs elég időm egy burgonya sütésére, de a legtöbb éjszaka működik, és gyorsan összeállítottam a vacsorát az alapján, amit jelenleg vágyom.

A ma esti vacsora előzetesen kiolvadt egy halat a fagyasztóból, de ez volt az egyetlen este. A Whole Foods-ban rohantam a szomszédomba, és azt mondtam neki, hogy megpróbálok omega-3-okat szerezni a halakból, nem pedig a halolaj-kiegészítőt. Javasolta a Barramundi -t, és azt mondta, hogy kiváló. Ezt egyaránt „fenntartható tengeri sügérként” és magas omega-3-ként reklámozták a csomagon. Megjegyeztem azonban, hogy Indonéziából származik. Nem biztos benne, hogy érzem magam. Kutatás szükséges. Általában bízom a Whole Foods -ban a jó lehetőségek tárolásában. (Nemrégiben láttad már, hogy eltávolítják az összes „piros” besorolott kategóriát az üzletekből?)

Ízterület, fantasztikus volt !!! Vajjal, citromlé, só, bors és néhány régi baba -öböl szitálásával pontoztam a nagyszerű tenger gyümölcsei ízlésével. A csomagolásonként 400* -on sülték, és tökéletesen elkészült! (A házban közül választhatott néhány zöldség közül.) Ezt 400* -nál is pörkölték 15 percig, és olívaolajjal (a ködömből) permetezték, és sóval, borssal és Cayenne borssal meghintjük.

Végül megvitattam, hogy mit tegyek a keményítőért. A leglazább éjszakáinkon általában csak egy teljes kiőrlésű kenyeret pirítunk. Majdnem barna rizst készítettem a rizsfőzőben, de Matt éhes volt, és korán akart enni, hogy lefeküdhessen (reggel édességeket edz), és nem volt elég időm. 3 piros burgonyám volt, de diszkontáltam őket, mert a pörkölés 45 percet vesz igénybe. De akkor volt az a gondolatom, hogy forraljam őket! Vajjal, sóval, borssal és szárított kaporral és egy nagylelkű oikos folttal fűszereztem. A sült burgonya nagyszerű, de a főtt is nagyon finom. És olyan gyors!

víz + lé egy új ikea szalmával !! Hiányoztam a szalmát!

Ez egy finom vacsora volt! És egy újabb ágy épült, amely komposzt talajra van szüksége.]

Amíg a tök piszkos lesz, elmegyek egy buborékfürdőben! >

Azt hiszem, mindannyian kissé beleszeretünk Charlestonba ezen a hétvégén 🙂

Erica, és 7 -kor felálltunk, hogy együtt menjünk, mielőtt elindultunk. (Tina csípője még mindig fáj 🙁) 5,25 mérföldet futottunk kb. 50 perc alatt a gyönyörű tervezett környéken. Szeretnék ott élni a kerékpár és a futóutak számára !! Jó futás volt – sok beszélgetés, így gyorsan ment! Olyan jól aludtunk a hangulatos vendégágyukban.

Zuhanyok és koffein után mindannyian reggelire indultunk a tengerparton!

és a napi akciók hosszú listája! Nagyon házi készítésű kóstolás. Befejeztem az egész tányért (a futásomból éhes voltam), hozzáadtam egy kis juharszirupot, és élveztem Tina gyümölcseit.

A gyümölcslemezek gorg voltak! >

Tina + Mal-t vezettünk a Sullivan-szigeten, a történelmi Mt. Pleasant-en és egy örvényt Charleston belvárosában, mielőtt visszatértünk az I-26-ra, hogy visszatérjenek Charlotte-ba.

Olyan csodálatos hétvégünk volt az „új” barátainkkal. Bárcsak bármelyik párral gyakrabban találkozhatnánk.

Ez a nap abszolút lélegzetelállítóan gyönyörű volt! Mivel az étterem alapvetően üres volt, képesek voltam néhány fényképet a választásról.

Friss trópusi gyümölcsök

A forró büfé

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a joghurtot ma (pasztőrözött), és örültem, hogy újra van. Szeretem a joghurtomat! TUMY: Eddig olyan jó! Ráadásul volt néhány tojásom a fehérjéhez, 2 burgonya

lantain?, És egy szelet sárgarépatorta kenyeret mogyoróvajjal! És egy kis pohár trópusi gyümölcslé.

és egy kenyai kávé, a koffeinhez. a város. Olyan sok ember volt kint és körülbelül 7 órakor, és a forgalom nagyon elfoglalt volt! Látva a kifutópályát előttünk …

de ha egyszer levegőben voltunk – wow. Életem egyik legmenőbb (legmenőbb?) Tapasztalata. Jövő videó !!! (Kattints a kinagyításhoz). Örültünk, hogy Richard Fairburn -rel, az itt található ügyvezető igazgatóval lovagolhattunk. Mindezeket a hűvös tényeket elmondta nekünk. Ez egy 2000 láb hosszú csepp! 300 000 hektár tele zöld és elefántokkal! Ez az erdő az oka annak, hogy a tea itt létezik. Az időjárási mintázat rendkívül fontos – a Victoria -tóból származó víz, amely 100 km -re van, elpárolog a forró időben, és felhőkön úszik, amíg az erdőre és a teakészülékekre esik esőzések. Az erdő nélkül az eső kiváltására nem lenne város, tea. Azt hiszem, minden történetnek két oldala van, de még mindig szomorú gondolni egy ilyen hatalmas erdő zsugorodását –

NSG BİLİŞİM
Merhaba
Merhaba
Hemen Ara